Shopping

RM 24x/gram - Harga Emas TERENDAH Sempena PG MALL 916 GOLD CULTURAL DAY

1:34 PM Amyra 3 Comments

Assalamualaikum. 

Hello Readers.

Sejak dari PKP bulan 3, Myra memang suka shopping online. Yelah, klik-klik je apa yang kita berkenan, lepas tunggu tunggu barang sampai depan rumah. Myra diperkenalkan dengan PG Mall dari kawan-kawan blogger yang lain. Memang boleh nipis dompet kalau dah log in PG Mall. Bagi yang belum tahu ada itu PG Mall, meh Myra perkenalkan dekat korang. 

PG Mall? Apa tu PG Mall?

PG Mall ni merupakan satu website e-dagang (atau dipanggil e-commerce) yang ditubuhkan sejak 2017 dan juga Malaysia No. 1 E-Commerce Platform. PG Mall ni satu-satunya platform e-commerce tempatan di Malaysia. Laman web https://pgmall.my/register?referralPgCode=nuramira.roslan@yahoo.com disenaraikan sebagai TOP 3 e-commerce site dalam laporan oleh Iprice Insight. Lebih memudahkan pengguna, PG Mall menerima semua e-wallets dan payment gateaway. 


916 Gold Cultural Day

Emas!! Siapa je yang tak suka emas. Selain perhiasan boleh juga dijadikan pelaburan, Malaysia Gold Association (MGA) telah melancarkan 9.16 sebagai Hari Budaya Emas atau Gold Cultural Day pada 16 September setiap tahun. Objektif 916 Gold Cultural Day adalah untuk memberi kesedaran bahawa perhiasan emas merupakan pengikat dalam budaya di Malaysia, selain menjana ekonomi emas tempatan dan membantu dalam perdagangan dua hala di Malaysia. 

Bersempena 916 Gold Cultural Day, PG Mall akan mengadakan promosi dengan menawarkan harga terendah iaitu 24x/g . Selain itu, PG Mall juga menawarkan  barangan kemas 916 pada harga terus dari kilang dengan Free Shipping kalau korang berbelanja di www.pgmall.my. 916 ni merupakan number yang bermakna dalam industry emas. 916 merupakan emas 22 karat yang popular sejarahnya dengan barangan kemas yang berkualiti di negara seperti Malaysia dan Singapura. 

Penjual dan pembekal barangan yang berminat boleh menyertai fiesta ini di PG Mall dengan jualan harga terus dari kilang. Tunggu apa lagi? Jom kita tambah koleksi barangan kemas untuk perhiasan dan pelaburan di https://pgmall.my/Jewellery-1.

Korang boleh guna kupon di bawah untuk diskaun yer.
💗 2% off (Capped at RM1000) = CODE: LOVEPGJ
💗 RM20 off  minimun spend RM1500 = CODE: SMO1119
💗 RM25 off  minimun spend RM1500 = CODE: SMO1120


RM3 e-wallet Reload & Cashback

Untuk pengguna baru, korang akan dapat RM3 reload Touch'nGo kalau korang berbelanja serendah RM15 di PG Mall. Menarik kan? Kempen nie sah sehingga 30 September 2020 je tau. Tunggu apa lagi? Korang boleh check it out dekat https://pgmall.my/tngnewshopper

Selain dari kempen untuk pengguna baru, korang juga boleh dapat RM3 cashback dengan pembelian serendah RM15. Kempen bermula 5 September sehingga 4th October 2020.


Health & Beauty Essential Week

Yang nie memang kegemaran dan promosi yang paling ditunggu-tunggu oleh semua perempuan. Bermula 15 September sehingga 30 Setember 2020, PG Mall akan mengadakan promosi untuk barangan dan produk kesihatan dan kecantikan dimana korang boleh dapat diskaun sehingga RM30 dan Free Shipping dengan maximum capping RM4 di https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week

💗 RM25 off dengan perbelanjaan minimum RM100, Free Shipping capped at RM4. 
CODE: LOVEPGHB25
💗 RM30 off dengan perbelanjaan minimum RM150, Free Shipping capped at RM4.
CODE: LOVEPGHB30

Shop now!!! at PG Mall Website


😱Untuk Maklumat Lanjut😱

Facebook: Facebook PG Mall

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #Touchngo #boost #health&beautyessentialsweek #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation 





You Might Also Like

3 comments:

  1. ayuhhhhh shopping. ray yg tak brape tahu pasal emas ni pun tertarik

    ReplyDelete
  2. Hari Budaya Emas, baru tahu.. kalau nk beli emas inilah waktunya

    ReplyDelete