SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

1:47 PM Amyra 40 Comments

Assalamualaikum.

Terasa rajin pulak nak join segmen hari nie. Kali nie myra nak join Segmen yang dihoskan oleh cik LUNA LANUN nie...


Tarikh tutup penyertaan : 25 JULAI 2011


You Might Also Like

40 comments:

  1. hai myra..
    da singgah n follow ^^v

    ReplyDelete
  2. hai..terima kasih singgah blog WARDAH ALISYA. alisya follow sini. selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  3. rajinnya dear.
    fyna nak join gak lah.
    ada masa lagi nih.
    :)

    ReplyDelete
  4. @fifie - hai...selamat berkenalan.. :)

    @alisya - thax follow...selamat berkenalan... :)

    @fyna - join la...moh le kita tambah followers.... :)

    ReplyDelete
  5. i dh follow u

    nurhazmira.blospot.com

    ReplyDelete
  6. thanks singgah...
    singgah sini juga
    ;]

    http://fahmimasarudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. thanks singgah...
    dah follow awk juga..:)

    ReplyDelete
  8. hai..balas kunjungan awk..
    salam kenalan..:)

    ReplyDelete
  9. Hai singgah sini nak follow jemput lah datang ke umah saya pulak hehehe... saya follower yang ke 272...

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen dengan Faizal tahir. muehehehe

    http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. Salam ziarah perdana,

    Segmen Luna Lanun membawa saya ke sini, jemput ziarah blog saya.

    salam perkenalan berutus senyuman :)

    http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. myra.. wah blog kalerful ye? huhu.. dtg dr segmen yg sme.. jomla folw sy back #oksory ayat saya terabur

    btw,
    boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

    ReplyDelete
  13. gee join juga...jom singgah gee's corner..(^_^)

    ReplyDelete
  14. singgah and follow sini :D
    jemput ke blog saya ;D
    http://saya2105.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segmen luna lanun...i follow...

    ReplyDelete
  16. singgah cnie dari segmen sis luna..
    salam persahabatan dari ninie ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan dr blog cik luna mari menambah follower,,

    follower no cantek 283,,

    sile lah melawat blog tak seberape sy jugak ye,,

    kalau baek follow sekali,,hehe

    ReplyDelete
  18. hye. singgah dan follow sini. jemput singgah blog saya pulak. :)

    ReplyDelete
  19. myr...tengs singgah blog msred, balas kunjungan.... salam kenal

    ReplyDelete
  20. follow sy balik yer...

    http://petuapakar.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan...singgah dr blog lunalanun....jemput singgah..

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  23. salam kenal..
    singgah dr blok cik lunalanun segmen yang sama..

    jemput singgah ke blog saya...

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. follow awk dr segmen luna ^^

    http://antooungu.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini taw..dari blog luna lanun..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan, check in dr belog cik luna. Dah follow juga, come visit me yarh! ;)


    http://cikieda.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini dri luna lanun.. :)

    www.syarafikamaruzzaman.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. salam..
    saya singgah dari segmen luna lanun..

    saya dh follow awk..sila follow saya juga..

    http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. salam..
    saya singgah dari segmen luna lanun..

    saya dh follow awk..sila follow saya juga..

    http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. As salam ~ ummi dating menziarah sambil lepak2 kat blog awak nie dear

    Salam Perkenalan

    Jom jenguk2 blog comot ummi yang chumell…hehehe
    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  31. farah dtg follow sini dr segmen luna lanun . jemput dtg blog farah . hee :)
    http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower_20.html

    ReplyDelete
  32. aten singgah sari segmen yang sama.follow anda!

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini (:

    sudah follow jugak , follow balek ? :D

    http://duniabarney.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. follow awak :-). jom follow siti jugak yer :-) http://sweetzcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap melalui penyertaan ni, adalah juga pertambahan follower yang berlaku walaupun tak banyak. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

    LATEST ENTRIES
    1. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
    2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
    3. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!
    4. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

    ReplyDelete
  36. done :) dah follow sini ^_^

    jemput follow blog sy ye :)

    http://cikpenyek.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  37. i follow u
    u follow me then

    -----------------------
    xyrenxam.blogspot.com

    thnx

    ReplyDelete